Каталог кулінарних рецептів
Для всіх, хто полюбляє готувати, й не хоче мати справу з хаос на кулінарії!
|
Yesterday, 10:23 AM
Мені хочеться поділитися смішною ситуацією, яка сталася з мене минулого робочого тижня, і це було.... Моя мала захотіла, аби ваша покірна слуга зробила один неймовірно красиве до день народження. Я, навіть не задумуючись, почала переглядати рецепт в мережі і.... Промучилася аж півтора години свого життя, стрибаючи із ресурсу у бік другий сайт! Деякі рецепти були нереально заплутані, декілька - із дорогими компонентами, ще кілька - із надмірною кількістю банерів. Але як грім серед ясного неба ваша героїня пригадала про існування цей порятунок каталог та менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин відкрила - прекрасний вибір! Інструкція виявився до безтями покроковим, що навіть навіть моя ще дуже молода донька спромоглася мені підказати. Як результат наша команда спекли чарівний солодкий шедевр, що був визнаний справжнім відкриттям святкового столу. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені подруги не дають мені проходу з питаннями: "На якому сайті ви вишукала такий неймовірно класний спосіб?"
Каталог кулінарних рецептів |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)